Seger i O-ringen

Framgångarna fortsatte för Team Polarpuls.com de sista dagarna på O-ringen. Efter förlusten på måndagen så knöt vi ihop påsen och vann de avslutande tre etapperna. Totalt vann vi med 48min efter att Sigma haft en dålig sista dag. Det var kul att det var med ett lag som kunde hålla ganska jämna steg med oss. Tråkigt att inte fler bra lag kom till start för tävlingarna och banorna var riktigt bra på årets O-ringen. Mixlaget såg till att vinna två etapper till, så totalt sprang vi in 12st jordgubbstårtor och 10kg ostkaka. Efter att alla tjatat om ostkaka så fick vi tillslut det i pris istället för tårtorna. Var en riktigt bra vecka och kroppen kändes bra även om en vad var lite öm emot slutet av veckan.

Efter tävlingarna fortsatte jag vidare till Göteborg där det blev ett par lugnare dagar utan träning. Så nu är kroppen fit for fight igen. Idag blev det ett längre rullskidpass tillsammans med Jocke.

Resultat O-ringen.

Kommentarer
Postat av: Hammer

Grattis till framgångarna!

2009-07-27 @ 21:44:15
URL: http://indiepop.blogg.se/
Postat av: Anders Carlsson

Bara att gratulera! Blir det nån multisport det närmaste?

2009-07-28 @ 07:31:01
URL: http://anderscarlsson.blogg.se/
Postat av: Ingrid()

Grattis till segern! Träffade din pappa i Mora och han berättade att du håller igågn för fullt och tävlar massor, kul! Vi ses kanske vid Vasastafetten?

2009-07-28 @ 20:16:06
URL: http://followdirgni.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0