Update på läget

Var länge sen jag skrev något nu. Så tänkte jag skulle göra en liten update på vad som hänt den senaste tiden.

Efter lägret i Sveg så blev det tre dagars plantering innan jag for till Sognefjell för att testa skidor med Atomic. Åkte själv ifrån Mora för att ansluta med Fredrik Karlsson och Anders Svanebo där borta. Blev några riktigt lyckade dagar där med fin skidåkning och jag tror att jag hittade på en del bra blötföresmaterial också. Det är alltså klart att jag kommer att fortsätta köra Atomic även kommande vinter. Trivs bra med dom grejerna under fötterna.

Sedan jag kom hem ifrån Sognefjell har jag planterat skog och tränat en del. Blir inte så hemskt mycket under tiden man planterar utan försöker göra det bästa av situationen. Överlag så känns formen ganska god och jag tror jag har ett bra upplägg inför vintern. Nu ska jag plantera fyra dagar till och sedan är det klart för min del för i år. På Midsommarafton så springer jag som vanligt Orsa Kajt'n. Efter midsommar så drar vi på ett tufft läger med Team 2015 till Idre. Teamet har visst fått ett nytt namn efter att Falun fick VM.

Börjat på hygget

Lägret i Sveg var toppen. Grymt fin terräng att träna i där uppe. Vi sprang ett par tuffa löprundor som var riktigt fina och även rullskidbanan var ju toppen. Första gången jag är i Sveg på sommaren och jag är imponerad av möjligheterna. Team 2014 verkar bli ett riktigt toppengäng också. Vi åkare känns jämna och kan nog pressa varandra fint på lägren framöver. Roligt har vi också! :). Blev ett antal tuffa pass där uppe och några tester. Kroppen var ganska så pigg och framförallt benen var lite mer löpglada nu än dom varit de senaste veckorna.


Foto: Anders Byström, Team 2014-bloggen

När jag kom hem ifrån lägret så bar det av till hygget redan dagen därpå. Igår hade jag ett rätt så trevligt hygge som jag knallade på i lagom takt på. Idag däremot fick jag känna på den värsta skiten som finns, heldag hackning! Nu har jag fixat alla gropar iallafall så jag hoppas jag slipper nån mer hackning den här plantsäsongen. Det tar på psyket att gå runt och göra gropar bland ris, stock och sten i nästan åtta timmar. Imorgon blir det en heldag till innan jag får ta helg.

RSS 2.0