Ny sida som gäller

Ja nu är det en ny sida som gäller om ni vill följa mig: http://www.larssuther.se/

WWW.LARSSUTHER.SE

Heute ruhetag

Ett antal härliga träningsdagar har passerat sen sist jag skrev. Vädret har varit strålande hela veckan. Sägs bli snö till helgen så vi får se vad som händer. Efter en vilodag i lördags så trummade jag och Marren igång med träningen lite lätt på söndagen med löpning och styrka. På måndagen tog vi första svängen upp till glaciären. Var betydligt mindre snö än de andra gångerna jag varit här. Men det var riktigt härligt att få glida fram i serpentinerna. På kvällen anslöt Jocke Engström, David Frisk och Hanna Seppas. Sedan dess har vi varit upp på glaciären varje förmiddag och på eftermiddagarna har vi kört barmarksträning. Hunnit med en ny fin backe att köra rullskidor i samt det korta Schladmingtestet. Idag är det dags för vilodag och jag ska snart åka bort till Atomicfabriken i Altenmarkt och få mig en rundtur.


Torsby->Toblach och nu Ramsau

Första delarna av min lägerperiod är nu avklarade. Vi började tillsammans med Team 2015 i Torsby en söndag för snart två veckor sedan. Där körde vi tre dagar i tunneln innan vi begav oss ner till Toblach. Där nere har vi haft det toppen. Bra träningar i tuff terräng. Grymt bra drag i gänget och det känns som att alla börjat komma igång på allvar in emot säsongen.

 

Igår så åkte Team 2015 hem till Sverige igen. Jag och Martin J tog då tåget till Ramsau och där befinner vi oss just nu för att vänta in det lilla Moragäng som kommer ner på måndag. Här bli vi tills tisdag den 19 Okt för att få lite skidåkning uppe på Dachsteinglaciären. Vädret var riktigt bra när vi anlände så jag hoppas det fortsätter så resten av perioden. Blir ett par lugna dagar nu för att vila upp kroppen lite innan vi kör på med sista delen av lägerperioden. Vi bor på Zechmannhof tillsammans med militärlandslaget och Team Exspirit. En stor samling svenska skidåkare på samma ställe. Förhoppningsvis kan vi köra några pass tillsammans och få lite extra sparring. Kroppen känns fortfarande riktigt pigg och jag är väldigt träningssugen.

 


RSS 2.0