Fäbodlunken

Den här veckan har jag kört på lite med träningen igen och kroppen har känts pigg. Igår passade jag på att springa Fäbodlunken emellan Gesunda och Åsen. Jonas Buud satte upp ett högt tempo direkt från start och jag kunde följa honom över första berget. Sen gick det ruskigt fort utför. Jag hade högre puls utöver berget än uppför och fick tillslut lov att släppa honom efter ca 4.5km löpning. Hade hängt med honom lite för länge så jag var ganska rökt vid det här laget. Fick sänka farten betydligt uppför nästa backe. Men jag lyckades hålla ihop det så ingen passerade mig bakifrån iallafall. Småsega ben efter en ganska så hård vecka.

Härnäst funderar jag på om jag ska åka ner till Örebro och springa några öppna etapper på femdagars innan vi har nästa läger i Bruksvallarna i början av Augusti. Det ska vi kombinera med Fjäll-OL.

Tufft läger avslutat

Har varit en vecka i Idre tillsammans med övriga åkare i Team-2015. Lägret har haft fokus på mängd och en hel del träning har det blivit. Strax över 30h på åtta dagar. Vi inledde förra måndagen med ett löprace och skidgångsintervaller. Racet kändes lite segt i benen, men gick ändå helt ok. Var tvåa bakom Tiio. Under veckan körde vi även ett rullskidrace som började med teamåkning och avslutades med individuellt race uppför. Inte min absoluta favoritdistans men försökte hålla ihop det så gott det gick och kom upp som fyra. Rullskidkungen Svanebo dominerade som väntat. Kroppen har känts helt ok under veckan och vi har haft ett riktigt bra läger.

Nu gäller det att våga ta det lugnt några dagar och återhämta kroppen innan vi gasar på med träningen igen.

RSS 2.0