Midsommar i Buder

Blev ett trevligt midsommarfirande i Buder igår. Jocke hade bjudit in till kalas och vi var ca 15 personer som först grillade och åt gott. Sedan anslöt lite mer folk under kvällen. Det blev lite sång och gitarrspelande. Verkligen kul att träffa på en massa gamla skidgymnasiepolare igen. Hoppas det blir en tradition som håller i sig att vi kan träffas nån gång per år och umgås och ha roligt. Den roligaste händelse utspelade sig dock på granngården. Där var det också fest och precis när jag kom över för att hälsa på lite gamla högstadiepolare så utspelar sig följande:

Båtägare från huset till förare vid brygga: - "Har alla gått av nu"
Förare: - "Ja alla har hoppat av nu"
Båtägare: - "Varför ligger då båten och driver ?"

Hehe, killen som körde hade glömt att förtöja båten i bryggan och bara hoppat av. Rätt kul att se när han vadar ut fullt påklädd för att hämta in båten igen. Hade tyvärr inte med kameran utan fick bara att halvtaskigt kort med mobilkameran på det hela.

 


Nu åker jag en sväng till Hofors för att hälsa på lite kompisar där och spela lite Magic tills imorgon. Det ska bli trevligt att träffa det gänget igen. Sen ska jag hem och packa inför läger i Skövde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0