Härdad på hyggena

Nu har man hunnit med tre planteringsdagar med olika förutsättningar. Första dagen var det ganska varmt och halddålig mark. Vi hade bestämt oss för att bli klara med det hygget den dagen så det var bara att jobba lite övertid. Men klara blev vi tillslut.
Andra dagen började med en rejäl regnskur. Sen blev det molnigt resten av dagen och det kom en oändlig mängd mygg istället. Man hade nog konstant 20 mygg sittandes på ryggen. Hygget var betydligt sämre än det första dessutom.
Idag var det sol blandat med hagelskurar. Skönt att det haglade och inte regnade för då slipper man bli blöt åtminstone. Hygget börajr bli lite bättre dit vi kommit upp nu i alla fall. Tur det, för vi ska vara här resten av veckan.

Som vanligt under planteringen så försöker jag köra styrka eller intervaller under veckorna efter planteringen. Den lågintensiva tiden får jag på hygget även om jag inte bokför den. Att gå 7-8h per dag tar lite på krafterna. Idag blev det därför stakintervaller på eftermiddagen. Kändes helt ok.

Tack alla ni som gratulerat för segern i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0