Ramundberget

Nu har halva lägret förflutit här uppe. Det har snöat en hel del och är riktigt fint. Temperaturen har legat runt nollan så det har varit lite svårvallat. Till helgen ska det bli kallare och då kommer det bli grymt fint. Jag inledde lägret med att köra en hel del fart. Har känts ganska bra. Men idag så ville inte riktigt pulsen gå upp på förmiddagen så det blev till att lägga in en vila på eftermiddagen. Lika bra att lyssna på kroppen trots att jag inte känner mig direkt sliten. Resten av lägret kommer att gå i lite lugnare stil då jag bara har ett till fartpass planerat denna vecka. I övrigt så bor vi riktigt bra i Ramundberget i fina stugor. Trapporna är dock lite luriga. Tre stycken är vi som har lyckats halka. Klarade mig undan med en lite öm rygg och en öm armbåge. Inget brutet ännu som tur är.

Kommentarer
Postat av: Sadde

Tjena Suther! Vart hittar man närmsta snön från Blge å Falun? Inget bra före för amatörer, bara proffsen som får ligga på snö nu för tin..

2009-12-01 @ 20:30:34
Postat av: Lars

Tja mannen, nej det är en dålig vinter. Men nu sprutas det för fullt på Lugnet iaf. Åkbart snart kanske ;). Annars är det nog Orsa som är närmaste alternativet i dagsläget.

2009-12-02 @ 12:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0